VIX

Wednesday, May 6, 2009

GILA BOLA ala Garut


bolamania...dasar nya dipikir2 mah jiga nu gelo.bola hiji diparebutkeun ku 22 urang!!
tapi saya ge resep pisan nontonna mah...........

1 comment:

  1. gue kasih komentar sendiri aja deh.batur mah can aya nu ngomentaran wae atuh da.....sebellll aing mah!!
    hahahahahhaahha...........

    ReplyDelete